Genel Nitelikler
Görev ve Sorumluluklar
-Pastane üretim sürecinin baştan sona yönetilmesi,
-Günlük üretim planına göre ekibi yönlendirmek, iş bölümü yapmak,
-Hijyen, gıda güvenliği ve iş güvenliği kurallarına uygun çalışmayı sağlamak,
-Kalite standartlarına uygun ürünlerin üretimini kontrol etmek,
-Yeni ürün geliştirme süreçlerinde aktif rol almak,
-Üretim ekibinin eğitimini, motivasyonunu ve performansını takip etmek,
-Malzeme stok takibini yapmak ve ihtiyaçları bildirmek.
Aranan Nitelikler
-Pastacılık veya unlu mamuller alanında deneyimli,
-Usta olarak ekip yöneticiliği tecrübesi olan,
-Liderlik ve ekip yönetiminde güçlü, iletişimi kuvvetli,
-Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,
-Hijyen, kalite ve iş güvenliği konularında bilgili,
-Yenilikçi, yaratıcı ve sorumluluk sahibi.
İlana Başvur
Bu ilana başvurmadan firmaya genel başvuru yapmak için:
Genel Başvuru
Sektör: Gıda
Çalışma Şekli: Tam Zamanlı
Çalışma Konumu: İş yerinde
Yan Haklar: Yemek
Mesai Saatleri: 08:00-17:00
Vardiya: Yok
İşe Alınacak Personel Adedi: 3
İlan Bitiş Tarihi: 02/11/2025
Aranan Nitelikler
Yaş: 25 ile 45 arası
Eğitim Seviyesi: Lise, Meslek Lisesi, Ortaokul, Ön Lisans
Deneyim Süresi: 10 yıl üstü
Yaşadığı İlçe: Bayraklı, Karşıyaka, Konak
Askerlik Durumu: Yapıldı
Uyruk: Türkiye
Firma Hakkında
Firmamızın pastacılık vb. üretim bölümünde görev alacak, üretim ekibini yönetecek, Pasta Ustası arıyoruz.